Търси услуга:   в Град:  

 


  » Бургас
  » Варна
  » Велико Търново
  » Пловдив
  » София
  » Стара Загора
Нашата мисия е да направим фризьорските услуги лесно достъпни.

Тук можете сами да избирате между различни фризьорски салони във Вашия град и да намерите този, чието работно време е удобно за Вас, а също и където може да получите търсената услуга. С една дума – да имате информиран избор.

Идеята за този сайт е на Кремена Костадинова и Пламен Илиев.

“Като представители на новото поколение, ние винаги се обръщаме за информация първо в интернет. Открихме, че когато имаме нужда от фризьор често трябва да обиколим няколко салона на крак докато намерим работещ. Освен това различните салони предоставят различни услуги. Видяхме, че в мрежата липсват контактите на повечето салони. Все пак не всеки фризьор има уебстраница, а и в момента няма такъв уебсайт, който да предоставя подредена информация за контактите и работното време на фризьорските салони по градове. Решихме и го създадохме.
Kosi4ka.info се явява изключително полезен и за самите фризьори, които печелят много нови клиенти от цялата страна, посредством регистрацията си в нашия сайт.
Целият ни екип работи с голямо желание за развитието на тази идея, защото вярваме, че с нея успяваме да бъдем полезни, както за крайния потребител-клиента, така и за самите фризьори.
Работим постоянно и усърдно за развитието на тази идея и се надяваме Kosi4ka.info да се превърне в популярен и полезен Интернет Регистър на фризьорите в България.”

За контакти:
тел.0886656423 Кремена Костадинова

 
   
 
   
  
| Начало | Услуги | За нас | Статии | Регистрация |
www.zabolekarite.info  www.solarnostudio.com  www.didi-dent.com  lelkacaramelka  Тапицерски услуги